• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • witam w 2015r utraciłam prace ze względu zamknięcia działalności przez szefowa a ze byłam 2 miesiącu  ciazy dostaje pieniazki do …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Co w sytuacji gdy w 2014 i 2015 roku nie przekraczaliśmy progu  dochodowego.Żona zarabia cały czas 2000 brutto z umowy …

• 4K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • witam. mam pytanie odnośnie dochodów męża, prowadzi on działalność gospodarczą od 2014 r. dowiadywałam się dziś iż mamy złożyć dochody …

• 3K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • witam. chciałam zapytać jak będą liczone dochody rodziny skoro w 2014 r nie posiadaliśmy dziecka, syn urodził sie w 2015 …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 551 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, od 2014 roku przebywam za granicą. Na dzieci mam zasądzone alimenty. cz mogę starać się o środki dla młodszego …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 6 odpow.
      • 0 głosy
    • A co w sytuacji, kiedy w 2014r.  nasz dochód przekraczał 800zł na osobę, a w 2015r. już nie przekraczał z …

Konsultant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Jestem Polka, mieszkam w kraju UE, w którym mojej rodzinie nie przysluguje podobne swiadczenie. Mój maz nie jest Polakiem, dzieci …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii ZASADY.
      • 899 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Proszę o informację z którego roku brane są dochody do dochodu za pierwsze dziecko? Samotnie wychowuję dziecko i z …

• 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, pytanie dotyczy kto powinien złożyć wniosek.Była żona partnera też ma obecnie drugie dziecko z konkubentem. Mój partner jest po …

Praktykant Dodał pytanie w 31 marca 2016 w kategorii DZIECI.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mój mąż ma firmę już ładnych parę lat, 2014 rok był jednym ze słabszych jeśli chodzi o dochody i z …

• 3K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy