-
witam, mamy dwoje dzieci, chcemy sprawdzić kryterium dochodowe. w 2014 były 3os. w gosp. domowym, w 2015 już 4. Czy …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam czy ktoś mógłby mi pomóc otóż chcę starać się o pieniążki z programu 500+ na pierwsze dziecko moja sytuacja …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Chcialabym otrzymac w koncu prawidlową odpowiedz dotyczącą dochodu za 2014. W urzedzie powiedzieli mi ze moj dochod mam wpisac z …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem po rozwodzie. Z Ex-małżonką mamy 1 dziecko. Obecnie zarówno ona jak i ja spodziewamy się dzieci z naszych …
- 8K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
500+ dla samotnej matki ?
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Od trzech miesiecy mieszkamy w Polsce do której wrocilismy po kilku latach spędzonych w Wielkiej Brytani. Chciałbym się dowiedzieć czy …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Od trzech miesiecy mieszkamy w Polsce do której wrocilismy po kilku latach spędzonych w Wielkiej Brytani. Chciałbym się dowiedzieć czy …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam Zona pracuje na etacie ja prowadze dzialalosc gospodarcza czy moj dochod bedzie brany z PIT 36 przy pierwszym dziecku …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Wytłumaczcie mi co to jest dochód uzyskany i utracony i jak to się ma do obliczania dochodu za 2014?? Bo …
- 7K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, Żona od 02.2016 jest na urlopie macierzyńskim. Czy w tym wypadku następuje utrata dochodu i do wyliczenia dochodu …
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy