• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam. W styczniu 2016 została rozwiązana umowa z tytułu umowy o pracę po urlopie macierzynskim i za niewykorzystany urlop wychowawczy …

Praktykant Dodał pytanie w 6 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam , od 23 stycznia dostalam awans co za tym idzie podwyżkę . Czy powinnam to zgłosić i przesłać aneks …

• 899 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, jeżeli w 2014 przekraczaliśmy próg dochodowy 800zł, następnie mąż stracił pracę, lecz na drugi dzień znalazl nową prace i …

• 867 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, pobieram 500+ na pierwsze dziecko. W marcu wracam do pracy po rocznym urlopie macierzyńskim. Czyli będę otrzymywać już 100% …

Praktykant Dodał pytanie w 5 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Wraz z małżonką chcielibyśmy złożyć wniosek na 500+. Czytaliśmy już masę artykułów i przeglądaliśmy masę ustaw i już jesteśmy …

Praktykant Dodał pytanie w 5 lutego 2017 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam juz jedno dziecko na ktore place alimenty i które jest obecnie pod opieką mojej byłej zony. Natomiast ja jestem …

Praktykant Dodał pytanie w 5 lutego 2017 w kategorii DZIECI.
      • 911 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Mamy jedno dziecko z przyczyn zdrowotnych nie możemy mieć drugiego od skończenia szkoły pracujemy z żoną i płacimy podatki (około …

Praktykant Dodał pytanie w 4 lutego 2017 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 901 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, proszę o pomoc w mojej sprawie. Moje dziecko urodziło się w lutym 2015, jak mam uwzględnić dobrowolne alimenty skoro …

Praktykant Dodał pytanie w 4 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 680 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam zlozylam wniosek o 500+ na pierwsze dziecko powiedzmy ze wyliczajac dochody xa 2014 swiadczenie mi sie nalezy mialam wtedu …

Praktykant Dodał pytanie w 3 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 952 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Niedawno skonczył mi się macierzynski, mam juz swiadectwo pracy – nie zarejestrowałam sie jeszcze jako bezrobotna, ponieważ dostałam propozycje …

Specjalista Dodał pytanie w 3 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 771 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy