-
Witam. W styczniu 2016 została rozwiązana umowa z tytułu umowy o pracę po urlopie macierzynskim i za niewykorzystany urlop wychowawczy …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jeżeli w 2014 przekraczaliśmy próg dochodowy 800zł, następnie mąż stracił pracę, lecz na drugi dzień znalazl nową prace i …
- 867 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, pobieram 500+ na pierwsze dziecko. W marcu wracam do pracy po rocznym urlopie macierzyńskim. Czyli będę otrzymywać już 100% …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Wraz z małżonką chcielibyśmy złożyć wniosek na 500+. Czytaliśmy już masę artykułów i przeglądaliśmy masę ustaw i już jesteśmy …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy jedno dziecko z przyczyn zdrowotnych nie możemy mieć drugiego od skończenia szkoły pracujemy z żoną i płacimy podatki (około …
- 901 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o pomoc w mojej sprawie. Moje dziecko urodziło się w lutym 2015, jak mam uwzględnić dobrowolne alimenty skoro …
- 680 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam zlozylam wniosek o 500+ na pierwsze dziecko powiedzmy ze wyliczajac dochody xa 2014 swiadczenie mi sie nalezy mialam wtedu …
- 952 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Niedawno skonczył mi się macierzynski, mam juz swiadectwo pracy – nie zarejestrowałam sie jeszcze jako bezrobotna, ponieważ dostałam propozycje …
- 771 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy