• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam w listopadzie chcemy zjechać do Polski z UK z 3 dzieci. Kiedy możemy złożyć wniosek o 500+ i jakie …

Praktykant Dodał pytanie w 9 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 594 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Przed rozwodem pobierałem 500+ tylko na drugie dziecko. Po rozwodzie mieszkamy z byłą żoną oddzielnie. Nie mamy żadnych ograniczeń opieki …

• 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • planuje zakup ziemi rolnej. przez co wzrosnie dochód z gospodarstwa. czy musze zglaszac taka zmiane dochodów mimo, że dochód oblicza …

Praktykant Dodał pytanie w 7 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy jak złoże teraz wniosek w 2014r i 2015r nie przekraczamy, natomiast teraz aktualnie przekraczamy bo podywzka w pracy, czy …

Praktykant Dodał pytanie w 7 lutego 2017 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 926 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, moje dziecko pochodzi z małźeństwa które nadal trwa. Z uwagi na kryterium dochodowe nie jest beneficjentem programu. Ojciec dziecka …

Praktykant Dodał pytanie w 7 lutego 2017 w kategorii RODZICE.
      • 845 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam mam pytanie odnośnie dochodu z umowy zlecenie, co w sytuacji gdy dochody za poszczególne lata różnią się kwotowo w …

• 690 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • W 2016 podjelam prace w maju ( od stycznia do kwietnia bezrobotna bez zasiłku) otrzymalam wynagrodzenie 2100 netto. Od czerwca …

• 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Złożyliśmy wniosek na pierwsze dziecko. Ja jestem na zasiłku macierzyńskim (umowa zakończona z dniem porodu), partner pracował do końca zeszłego …

Praktykant Dodał pytanie w 3 lutego 2017 w kategorii DOCHODY.
      • 886 wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy pani z mopsu ma prawo przetrzymywać pieniądze dzieci za to co kiedyś robiłam (około miesiąca przed złożeniem wniosku na …

Praktykant Dodał pytanie w 7 lutego 2017 w kategorii ZASADY.
      • 898 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, wysłałam wniosek listem poleconym poprzez Pocztę Polską. Czy data złożenia wniosku to data nadania listu czy data otrzymania listu …

Praktykant Dodał pytanie w 24 stycznia 2017 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy