-
Jest na 3 w tym małe dziecko, Jestem osobą bezrobotną -pracuje tylko mąż. Z racji naszego niskiego dochodu zostało nam …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem ukrainką która już prawie 2 lata mieszka w Poslce. Prowadzę spółkę komandytową i odprowadzam podatki jak obywatel Polski. …
- 586 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Od 1 stycznia zmieniają mi się dochody. Jestem zatrudniona na umowę zlecenie za stawkę 13 zł za h. Mam …
- 750 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, jestem na urlopie macierzyńskim do lipca2017. W sierpniu tego roku skonczyla mi sie umowa i aktualnie jestem bezrobotna. Czy …
- 801 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam urodzilam corke 3listopada2016 dnia 21.12.16 postanowilam zlozyc wniosek na 500+ rodzinne i becikowe na pierwsze dziecko oraz na ten …
- 640 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam.czy jest obowiązek zgłaszania podjęcia pracy, gdy pobieram 500+ Czy można to zataić?
- 3K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
W 2014r. miałem przyznany ryczałt na korzystanie z prywatnego samochodu w pracy, w tym roku ryczałtu już nie mam, czy …
- 674 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, z grudniem 2016r. oboje z ojcem dziecka utraciliśmy pracę (rowziązanie umowy) w tym momencie moim jedynym dochodem jest renta …
- 584 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Od stycznia 2017 roku mąż podjął drugą pracę (umowa zlecenie) czy ten dochód trzeba zgłosić do mopr-u ? dodam, że …
- 919 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy