-
Witam, podjęłam pracę i zgłosiłam się do MOPSU by to zgłosić. Pani kazała dostarczyć zaświadczenie o dochodach za miesiąc październik, …
- 749 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwóch synów Mateusza 12,Dawida 14 lat.Złozyłem wniosek w uproszczonej procedurze na drugiego syna .Dostałem 500+ ale żona z jednym …
- 914 wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, potrzebuję informacji jakie dokumenty trzeba przedstawić ubiegając się o zasiłek na pierwsze dziecko. Jestem z mężem od miesiąca po …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, taka sytuacja: od połowy listopada jestem na wychowawczym i nie uzyskuję dochodów, maż w marcu 2016 zaczął nową pracę, …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie,mam pytanie;do końca kwietnia muszę złożyć w urzędzie skarbowym pit 39 za sprzedaną nieruchomość którą odziedziczyłam po zmarłej mamie.Za …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Czy przysługuje dodatek na dziecko urodzone w USA, którego ojciec jest Polakiem z obywatelstwo polskim, a matka ma obywatelstwo …
- 2K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień Dobry, Mam takie pytanie – jeżeli po roku czasu, jak dostaniemy 500+ na pierwsze dziecko, zwiększy się dochód i …
- 1K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, moje sprawa jest dość skomplikowana (jak dla mnie) i równie pilna, bo właśnie dostałam decyzję wstrzymującą wypłatę świadczenia 500+ …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, otrzymuję zasiłek rodzinny na dwoje dzieci w Niemczech, z uwagi na to nie składaliśmy z mężem wniosku na 500+ …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam problem z wyliczeniem dochodu. Przed wybraniem się do Urzędu chciałbym sam sprawdzić czy należy mi się dodatek 500+. …
- 534 wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy