• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam, w roku 2017 zwiększa się najniższa  krajowa w związku z czym przekroczę dochód 800 zł na pierwsze dziecko.. Czy …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 4K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem w ciąży mam i przewidywany termin poród to 08.01.2017. Umowę mam do dnia porodu (3/4 etatu najnizsza krajowa) …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, moja sytuacja wygląda tak że rozwodzę się z ojcem dziecka. Papiery rozwodowe zostały złożone w sądzie. Nie mam jeszcze …

Praktykant Dodał pytanie w 1 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • jak szybko po narodzinach dzidziusia trzeba złożyć wniosek? czy pieniążki przepadają jak się zrobi to za późno?

Praktykant Dodał pytanie w 1 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 885 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Jestem samotną matką. Mam jedno dziecko. Obecnie przebywam na 6cio miesięcznym urlopie macierzyńskim. Jednakże z racji miejsca w żłobku …

Praktykant Dodał pytanie w 1 grudnia 2016 w kategorii USTAWA.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam pytanie otóż w roku 2014  mąż i ja pracowaliśmy,w 2015 r we wrześniu straciłam prace i od tego momentu …

Praktykant Dodał pytanie w 30 listopada 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 561 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, mam takie pytanie czy dostanę 500+ jeżeli mój maż ma na umowie najniższą krajową czyli 1850 zł, a ja …

• 1K wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • witam. zabrano mi 500+ ponieważ dopiero teraz dopatrzono się renty, która jest przyznana mojej córce od marca 2016 r z …

• 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem jedynym pracującym w rodzinie 2+2. Sytuacja zawodowa stabilna. Dochodem oscyluję na granicy 790zł na osobę (dane z MOPS …

• 8K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam.   Jutro chcę złożyć wniosek na przyznanie świadczenia na drugie dziecko. Córka urodziła się 15 listopada. Nie mamy jeszcze …

Konsultant Dodał pytanie w 29 listopada 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy