-
Witam, w roku 2017 zwiększa się najniższa krajowa w związku z czym przekroczę dochód 800 zł na pierwsze dziecko.. Czy …
- 4K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem w ciąży mam i przewidywany termin poród to 08.01.2017. Umowę mam do dnia porodu (3/4 etatu najnizsza krajowa) …
- 1K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, moja sytuacja wygląda tak że rozwodzę się z ojcem dziecka. Papiery rozwodowe zostały złożone w sądzie. Nie mam jeszcze …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
jak szybko po narodzinach dzidziusia trzeba złożyć wniosek? czy pieniążki przepadają jak się zrobi to za późno?
- 885 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Jestem samotną matką. Mam jedno dziecko. Obecnie przebywam na 6cio miesięcznym urlopie macierzyńskim. Jednakże z racji miejsca w żłobku …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mam pytanie otóż w roku 2014 mąż i ja pracowaliśmy,w 2015 r we wrześniu straciłam prace i od tego momentu …
- 561 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam takie pytanie czy dostanę 500+ jeżeli mój maż ma na umowie najniższą krajową czyli 1850 zł, a ja …
- 1K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
witam. zabrano mi 500+ ponieważ dopiero teraz dopatrzono się renty, która jest przyznana mojej córce od marca 2016 r z …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem jedynym pracującym w rodzinie 2+2. Sytuacja zawodowa stabilna. Dochodem oscyluję na granicy 790zł na osobę (dane z MOPS …
- 8K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jutro chcę złożyć wniosek na przyznanie świadczenia na drugie dziecko. Córka urodziła się 15 listopada. Nie mamy jeszcze …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy