-
Witam. Jestem w małżeństwie od września 2014 r. Dziecko urodziło nam się w październiku 2015. Czy dochód będzie liczony za …
- 857 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, chciałam złożyć wniosek o 500+, niestety okazało się ze i tak jest to bezsensu. Czy ktos moze mi wyjasnic …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam, w 2014r. utracilam prace ale zaraz znalazlam inna i pracowalam tam do stycznia 2015 gdzie sie zwolnilam. w marcu …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie. Ze względu na dosyć dynamiczne zmiany naszej sytuacji życiowej w ostatnich latach mam problem ze stwierdzeniem, czy “załapiemy” …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Czy należy mi się 500+, jeśli mąż pracuje i mieszka w Niemczech oraz ubiega się tam o rodzinne dla naszych …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Najstarsze z mojej czwórki dzieci skończy 18 lat w dniu 21 maja 2016. Osiągamy z żoną więcej niż 800 zł …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, 2 miesiące temu zmarł mój mąż. Mamy 6 letnią córkę, niestety z uwagi na mało lat pracy męża nie …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam w 2014 roku pracowałam i zarobki przekraczamy na 500zł ale od września 2015roku do dnia dzisiejszego nie pracuje i …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam w 2014 r malzonek byl bezrobotny zas w w 2015 r otworzyl wlasna dzialalnosc stad moje pytanie czy musze …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, czy znajoma, która przyjechała z Indii na studia doktoranckie, może otrzymać 500+ po spełnieniu kryteriów dochodowych? …
- 1K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy