-
Witam, czy dochód ze sprzedaży nieruchomości w 2014 przed upływem 5 lat podlegający opodatkowaniem 19% wlicza się do kryterium dochodowego. …
- 7K wizyty
- 10 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Złożyłem wniosek przez stronę banku ale okazało się, że nie zauważyłem, że muszę dodać wszystkich członków rodziny. Nie podałem …
- 5K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Duzo wersji chodzilo dlatego chce sie upewnic czy nieprzrkrocze progu
- 3K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, od maja 2014 jestem zatrudniona na umowę o pracę, zatem przedstawiając pit za ten rok i dzieląc dochód na …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam serdecznie, od maja przechodzę na urlop wychowawczy i będę otrzymywać 400 zł zasiłku z tego tytułu mój mąż zarabia …
- 598 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, czy dochód za 2014 r. można uważać za utracony, jeśli od 3 marca br. przysługuje mi zasiłek macierzyński? Jestem …
- 3K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Wraz z mężem Amerykaninem zamieszkuję w USA. Nie pobieramy tam żadnych świadczeń. Mam dwójkę dzieci, które mają nadane obywatelstwo …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dwoje dzieci, starsze jest pełnoletnie niepelnosprawne w stopniu znacznym i ubezwlasnowolnione. Mlodsze ma 11 lat ale świadczenie mu nie …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, na 26.06 mam termin porodu (pierwsze i jedyne dziecko) i do tego dnia mam umowę o pracę. Po urodzeniu …
- 6K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy