-
W 2014 roku pracowałem od stycznia do lipca. Przy ówczesnej pensji, wraz z dochodami żony nie “łapiemy” się na wypłatę …
- 3K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jezeli staz unijny nie wlicza sie do dochodu to a obecnie go odbyam to czy mam to jakos zaznaczyc we …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, posiadam status samotnej matki (mam jedno dziecko). Z ojcem dziecka rozstałam się 3 miesiące temu. Nie mam zasądzonych alimentów …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Jedno dziecko mam z pierwszego małżeństwa , jestem rozwódką , drugie dziecko mam z partnerem ( nie jesteśmy w …
- 2K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Witam jestem samotną matką która jeszcze rok temu była w związku nie formalnym. Obecnie wychowuje dziecko sama. Otrzymuje alimenty od …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Zasiłek
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Mamy jedno dziecko urodzone 09.2012 Ojciec dziecka pracuje na umowę o pracę (minimalna na umowie) Matka po urodzeniu dziecka przebywała …
- 828 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Córka urodziła się w 2016 r. Związek małżeński od września 2015 r. Z jakiego roku będą brane dochody, skoro …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotną matką jednego dziecka. Ojciec ma zasądzone alimenty ale ich nie płaci. Mój dochód przekracza 800 zł na osobę. …
- 759 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem zameldowana u rodziców, ale z nimi nie mieszkam. Jestem ubezpieczona u jednego z rodziców, ponieważ sama studiuję. Kogo dochody …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy