-
Witam, mam pytanie. Jestem studentką, jedyny mój dochód to stypendium socjalne z uczelni. Niedługo rodzę, będę się starać o świadczenie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam czy staz unijny nieopodatkowany z urzedu pracy jest wliczany do dochodu przy skladaniu wniosku 500plus,bo z tego nawet pitu …
- 11K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Dochod osiagniety
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ,chce ubiegać sie o 500+ na pierwsze dziecko. Dochody z 2014 nie przekraczają 800 zl na osobe w rodzinie …
- 762 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Jestem samotną matką z dwójką dzieci. Jakie dokumenty powinnam dołączyć do wniosku w sytuacji, gdy jestem bezrobotna, a jedynym …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Mam jedno dziecko, pracuję cały czas w tej samej firmie. W 2014 roku pracowałam na um zlecenie i miałam …
- 6K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Bardzo proszę o odpowiedź, szukam, czytam i nie potrafię znaleźć jednoznacznej odpowiedzi. Mamy z mężem jedno dziecko. W roku 2014 …
- 2K wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Witam ,chce ubiegać sie o 500+ na pierwsze dziecko. Dochody z 2014 nie przekraczają 800 zl na osobe w rodzinie 2+1 …
- 3K wizyty
- 6 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem samotną matką jednego dziecka moje dochody nie przekraczają 800zł na osobę. Ojciec dziecka nie płaci alimentów i ja nie …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Samotnie wychowuję syna, który w grudniu 2015 r. skończył 18 r.ż Dochód na 1 osobę w rodzinie nie przekracza …
- 619 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy