-
Dzień dobry, moja sytuacja wygląda następująco : W roku 2014 moje dochody były poniżej 800 zł, w grudniu 2014 zaszła …
- 842 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam trójkę dzieci, najmłodsze dziecko ma 6lat. Dwójka starszych jest już pełnoletnia i studiuje, a na uniwersytecie pobiera stypendia …
- 10K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mój mąż jest za granicą (Niemcy) ale nigdy nie korzystał ze świadczeń na dzieci. Czy w takim przypadku zaliczam się …
- 975 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem mamą trzech córek: 7 lat, 4 latka i 4 miesiące. Nie przekraczamy 800 zł na osobę. Czy mogę …
- 890 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem samotną matką wychowuję dwie córki i pobieram na nie alimenty z funduszu alimentacyjnego czy 500 zł z programu …
- 4K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Jestem matką czorga dzieci,najstarsza córka jest juz mężatką,druga córka i syn są pełnoletni lecz mieszkają ze mną i mężem w …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam czy staż unijny nie opodatkowany którego nie ma w pit. Mam wliczać do dochodu mojej rodziny czy nie?
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Jeżeli pracodawca zmieniał się wielokrotnie w 2014 roku to trzeba udokumentować wszystkich np. świadectwami pracy czy wystarczy świadectwo od ostatniego …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, mam pytanie mam dwójkę dzieci w tym córkę która skoczyła w lutym 18 lat. Czy przysługuje mi 500plus? prosze …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mam dwójkę dzieci jedna córka ma prawie 13 lat druga 6. Starsza córka mieszka u swojej Matki nie mieliśmy …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy