-
Razem z mężem osiągamy rózne dochody co miesiąc, według naszych obliczeń jednego miesiąca przekroczymy próg dochodowy na pierwsze dziecko a …
- 2K wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mam jedno dziecko z niepełnosprawnością na które pobieram zasiłek rodzinny oraz świadczenia pielęgnacyjne, mąż pracuje na umowie o pracę …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, W październiku 2014 roku urodziłam córkę, nasze pierwsze dziecko. Pod koniec roku 2014 zaczęłam otrzymywać zasiłek macierzyński, który był …
- 57K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, moja sytuacja wygląda następująco: Posiadam jedno dziecko z poprzedniego związku oraz w marcu będę mieć drugie dziecko z obecnego …
- 2K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Mam dziecko z poprzedniego związku i jest ono prawnie ze mną (jestem po rozwodzie) oraz dziecko z obecnego związku (nie …
- 3K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
W grudniu 2015r. urodziłam córeczkę, Do dnia porodu miałam przedłużoną umowę o pracę (pracowałam rok), a od grudnia jestem na …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy dodatek 500+ może być objęty zajęciem komorniczym??? Obecnie mam zajęcie komornicze na wypłacie, czy komornik może mi również zająć …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Z tego co wyczytałam na stronie program wszedł od stycznia, ale wypłaty zaczną się od kwietnia, w takim razie …
- 5K wizyty
- 4 odpow.
- 0 głosy
-
Mam 2 synów, z pierwszego małżeństwa 11 -letniego syna, a drugiego syna urodzonego w 2015 roku z drugiego malzenstwa. W …
- 979 wizyty
- 3 odpow.
- 0 głosy
-
Czy rok 2014 będzie brany pod uwagę w wyliczeniu dochodów rodziny także gdy wystąpi się o 500zł na pierwsze dziecko …
- 3K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy