-
Witam Mój opis problemu. Dziecko,drugie urodzone 15 stycznia. Pobieram wniosek o 500 w Mops. Na wniosku dowiaduję się aby złożyć …
- 923 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o pomoc. Mąż stracił pracę pod koniec pazdziernika. W listopadzie i grudniu miał umowę zlecenie., w styczniu nie. …
- 862 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, proszę o pomoc. Mąż stracił pracę pod koniec pazdziernika. W listopadzie i grudniu miał umowę zlecenie., w styczniu nie. …
- 767 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
Witam W lipcu 2016 skończył mi się urlop macierzyński i jednocześnie zakończyła umowę o pracę. W podobnym okresie również mąż …
- 952 wizyty
- 0 odpow.
- 0 głosy
-
witam w styczniu tego roku urodzilo nam sie dziecko. planuje zlozyc wniosek o 500 plus na pierwsze dziecko. Mam jednak …
- 963 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. W czerwcu urodzę dziecko. Bedę samotna matka wychowującą dziecko. Od 2014 czerwca pracuje i wiem że na lipiec sierpień …
- 2K wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, 31 grudnia 2016 zwolnilam się z pracy, 2 stycznia 2017 rozpoczelam nowa pracę przy czym mój dochód znacząco się …
- 737 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam proszę bardzo o pomoc w styczniu 2017 musiałem zawiesić działalność gospodarczą czy mogę ubiegać się o o świadczenie 500+. …
- 1K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam… W Listopadzie przeprowadziłam sie z corka i partnerem. Z dniem 23 listopada podjełam pracę. Umowa zlecenie. Umowa wazna do …
- 2K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy