• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Mam na utrzymaniu dwójkę dzieci. córka lat 22, ucząca się i syn lat 14, uczący się. Oboje z mężem pracujemy. …

Praktykant Dodał pytanie w 6 grudnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 655 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Dzień dobry, proszę o poradę. W sierpniu straciłam pracę. ( cały etat, dobrze płatną) Dodatkowo mam działalnośc którą odwieszam raz …

Praktykant Dodał pytanie w 6 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 516 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy 500+ wlicza się do dochodu? Za 2014rok nie mam żadnych dochodów, musiałam przynieść za miesiąc marzec tego roku, świadczenie …

Praktykant Dodał pytanie w 5 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 619 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestem mamą 4-latki. Nie żyjemy razem z ojcem dziecka. W chwili obecnej wyszłam za mąż i z nowym mężem spodziewamy …

Praktykant Dodał pytanie w 5 grudnia 2016 w kategorii DZIECI.
      • 774 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Obecnie przebywam na urlopie macierzyńskim do 3.01.2017. Mam już 500 plus na drugie dziecko. Pytanie brzmi: Czy mogę ponownie złożyć …

• 472 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Moja partnerka ma dziecko którego ojciec miał ustalone alimenty na 250 zł , których i tak nie płaci (ma …

• 678 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Moja sytuacja jest trochę skomplikowana stąd chciałabym zasięgnąć porady. Jestem w związku nieformalnym. Partner ma dziecko, na które płaci …

Doradca Dodał pytanie w 5 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam! Ojciec dziecka nas zostawił, byliśmy w nieformalnym związku i mamy jedno dziecko. Dochód nie przekraczał progu aby otrzymywać zasiłek. …

Praktykant Dodał pytanie w 4 grudnia 2016 w kategorii RODZICE.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jestaśmy rodziną 2+4, 16/9/7 lat i 2 miesiące. Ja pracuję w Anglii i tam biorę rodzinne na troje dzieci, …

Praktykant Dodał pytanie w 4 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Czy złożenie wniosku przez internet jest tak samo rozpatrywane jak wnioski w formie papierowej?

Praktykant Dodał pytanie w 4 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 537 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy