-
Mam na utrzymaniu dwójkę dzieci. córka lat 22, ucząca się i syn lat 14, uczący się. Oboje z mężem pracujemy. …
- 655 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Dzień dobry, proszę o poradę. W sierpniu straciłam pracę. ( cały etat, dobrze płatną) Dodatkowo mam działalnośc którą odwieszam raz …
- 516 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy 500+ wlicza się do dochodu? Za 2014rok nie mam żadnych dochodów, musiałam przynieść za miesiąc marzec tego roku, świadczenie …
- 619 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestem mamą 4-latki. Nie żyjemy razem z ojcem dziecka. W chwili obecnej wyszłam za mąż i z nowym mężem spodziewamy …
- 774 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Obecnie przebywam na urlopie macierzyńskim do 3.01.2017. Mam już 500 plus na drugie dziecko. Pytanie brzmi: Czy mogę ponownie złożyć …
- 472 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Moja partnerka ma dziecko którego ojciec miał ustalone alimenty na 250 zł , których i tak nie płaci (ma …
- 678 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam! Ojciec dziecka nas zostawił, byliśmy w nieformalnym związku i mamy jedno dziecko. Dochód nie przekraczał progu aby otrzymywać zasiłek. …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jestaśmy rodziną 2+4, 16/9/7 lat i 2 miesiące. Ja pracuję w Anglii i tam biorę rodzinne na troje dzieci, …
- 1K wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Czy złożenie wniosku przez internet jest tak samo rozpatrywane jak wnioski w formie papierowej?
- 537 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy