• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Mam 20 lat i dostaje miesięczne alimenty wysokości 600 zl na siebie. Czy te alimenty są traktowane jako mój dochód? …

Praktykant Dodał pytanie w 4 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, zmieniłam adres zameldowania i zamieszkania. Gdzie mogę zmienić adres? Wniosek złożyłam w kwietniu. Więc chodzi o edycję danych adresowych. …

Praktykant Dodał pytanie w 4 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 3K wizyty
      • 4 odpow.
      • 0 głosy
    • Moja córka ma troje dzieci.Jedno jest już dorosłe, 500+ dostała więc na ostatnie. Na drugie i trzecie dziecko miała zasądzone …

Praktykant Dodał pytanie w 3 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, chcialabym obliczyć dochod przypadajacy na kazdego czlonka mojej rodziny. Dochod meza mam policzony, gorzej z moimi dochodami. W 2015 …

Praktykant Dodał pytanie w 3 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 3K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Od wczoraj tj 1-12-2016 zawiesiłam działalność którą wzowię dopiero na wiosnę 2017 roku. Wewrześniu 2017 mam zamiar składać wniosek o500+ …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 610 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Mam 17 lat moja siostra 20. Czy należy mi się 500+ ? (pełnoletność osiągnę 17 kwietnia 2017r.) I czy należność …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 2K wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • witam Mam 2 dzieci (w tym jedno z byłym partnerem). Na córkę mam zasądzone alimenty ale ich nie otrzymuję. Egzekucja …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii AKTUALNOŚCI.
      • 1K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam rozstałam się z partnerem, którego dochód był brany pod uwagę do wyliczenia 500+. Obecnie przebywam na zasiłku macierzyńskim i …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 2K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, od maja 2016 przebywam na urlopie wychowawczym bezpłatnym. w październiku 2016 mąż zmienił prace i tym samym zmienił nam …

Konsultant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii USTAWA.
      • 885 wizyty
      • 3 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, wystawiając decyzję dla rodziny zastępczej niezawodowej, która postanowieniem sądu sprawuje opiekę nad małoletnim od dnia 29 listopada 2016 roku …

Praktykant Dodał pytanie w 2 grudnia 2016 w kategorii USTAWA.
      • 1K wizyty
      • 0 odpow.
      • 0 głosy