-
Witam. Mam pytanie odnośnie świadczenia 500+. Z partnerem mamy roczne dziecko. Mieszkamy osobno w różnych miastach. Nie jesteśmy małżeństwem. Widujemy …
- 731 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam Do złożenia wniosku o 500+ musze donieść do urzędu wszystkie umowy zlecenie i umowy o prace od 2014 r, …
- 748 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam mamy 2 dzieci 1 i 4 lata mąż pracuje w Czechach dostajemy 500+ na drugie dziecko czy dostaniemy wyrównanie …
- 617 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Mam datę porodu ustaloną na czerwiec 2017 roku. Jestem studentką i do tej pory dorabiałam na zleceniu, a mój …
- 929 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, w jaki sposób mogę zmienić nr konta bankowego? Gdzie mogę to zgłosić? Pozdrawiam
- 11K wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Mieszkam sama z jednym nowonarodzonym synem, nasz dochód nie przekracza ustalonego progu. Nie prowadzę jednak żadnej sprawy sądowej z …
- 629 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Wniosek składałam w miejscu zameldowania męża, gdyż tam też zawsze składałam wniosek o rodzinne. Pod koniec października zadzwoniła do …
- 943 wizyty
- 2 odpow.
- 0 głosy
-
Witam. Jeszcze w tym roku urodzi nam się dziecko. Mam w związku z tym 3 pytania, ponieważ nie rozumiem tych …
- 641 wizyty
- 5 odpow.
- 0 głosy
-
Witam, Oczekujemy pierwszego dziecka i w związku z tym chciałabym się zorientować jak to jest jeżeli mamy zaciągnięty kredyt hipoteczny. …
- 631 wizyty
- 1 odpow.
- 0 głosy