• Pytania:
    Filtruj
    Liczba pytań na stronę:
    • Witam. Mam pytanie odnośnie świadczenia 500+. Z partnerem mamy roczne dziecko. Mieszkamy osobno w różnych miastach. Nie jesteśmy małżeństwem. Widujemy …

Praktykant Dodał pytanie w 7 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 731 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Do złożenia wniosku o 500+ musze donieść do urzędu wszystkie umowy zlecenie i umowy o prace od 2014 r, …

Praktykant Dodał pytanie w 7 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 748 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam mamy 2 dzieci 1 i 4 lata mąż pracuje w Czechach dostajemy 500+ na drugie dziecko czy dostaniemy wyrównanie …

Praktykant Dodał pytanie w 7 grudnia 2016 w kategorii ZASADY.
      • 617 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Mam datę porodu ustaloną na czerwiec 2017 roku. Jestem studentką i do tej pory dorabiałam na zleceniu, a mój …

• 929 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, w jaki sposób mogę zmienić nr konta bankowego? Gdzie mogę to zgłosić?  Pozdrawiam  

Praktykant Dodał pytanie w 7 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 11K wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Mieszkam sama z jednym nowonarodzonym synem, nasz dochód nie przekracza ustalonego progu. Nie prowadzę jednak żadnej sprawy sądowej z …

• 629 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Wniosek składałam w miejscu zameldowania męża, gdyż tam też zawsze składałam wniosek o rodzinne. Pod koniec października zadzwoniła do …

Praktykant Dodał pytanie w 7 grudnia 2016 w kategorii WNIOSKI.
      • 943 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam Czy mogę liczyć na pozytywne rozpatrzenie wniosku 500 + jeżeli w 2014 roku nie pracowałam w 2015 pracowałam na …

Praktykant Dodał pytanie w 6 grudnia 2016 w kategorii DOCHODY.
      • 604 wizyty
      • 2 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam. Jeszcze w tym roku urodzi nam się dziecko. Mam w związku z tym 3 pytania, ponieważ nie rozumiem tych …

• 641 wizyty
      • 5 odpow.
      • 0 głosy
    • Witam, Oczekujemy pierwszego dziecka i w związku z tym chciałabym się zorientować jak to jest jeżeli mamy zaciągnięty kredyt hipoteczny.  …

• 631 wizyty
      • 1 odpow.
      • 0 głosy